Skip to content
Усмихнат мъж почиства прозорец.

Да върнем красотата около нас

Cif вярва, че красивата градска среда може да повиши положителните емоции, ангажираността на хората и чувството им за принадлежност.

Как красотата влияе на начина, по който се чувстваме

 • heart icon - cif community

  Обединете се

  Каузата на Cif за по-чиста и красива градска среда доказа във времето, че е нужно да се обединим, за да случим промяната - не само в градската среда, но и в съзнанието на хората.

 • happy sun icon - cif community

  Върни радостта в своя град

  Когато някой се грижи за градската среда, това прави жителите на града щастливи. Нещо толкова просто може да възвърне радостта в градовете и да подобри начина на живот на местните жители.

 • happy house icon - cif community

  Бъди част от промяната

  С помощта на хората върнахме красотата на 8 градски кътчета в България! Cif отново е тук, за да превърне мръсното в чисто и грозното в красиво. Да създаде новите градски шедьоври. Но ние сме едва в началото на нашата мисия!

 • plant pot icon - cif community

  Нуждаем се от теб!

  С каузата си успяхме да вдъхновим хиляди хора в България, с чиято помощ преобразихме градския облик на 8 изоставени места в България. Превърнахме ги в градски шедьоври, като внесохме промяна не само в градската среда, но и в съзнанието на хората. Подкрепи каузата на Cif, за да вървим заедно напред и предизвикаме промяната!

Включи се в каузата за по-чиста и красива градска среда!

 • Група доброволци

  Включи се в каузата за по-чиста и красива градска среда

  Виж кои са предстоящите събития, за да се присъединиш към тях и заедно да възвърнем красотата на още занемарени градски кътчета в България.

  Виж предстоящите събития

 • Неприветлива и занемарена сграда.

  Предложи градско място за преобразяване

  Знаеш място, което има нужда от разкрасяване? Предложи го за преобразяване от творческия екип на Cif и се включи в каузата за по-чиста и красива градска среда.

  Предложи място

Виж последната ни градска трансформация